Slide Kurse arti Online
Leksione
Video & Audio
Më shumë info
Slide Kurse për të gjitha Moshat
& të gjitha
Nivelet
Kursi Pikturës
Slide 15 Vjet eksperiencë
në edukim
Artistik
Rreth nesh
Slide Ndiq pasion tënd
zbulo
Ëndrrën­
kursi vizatimit
Slide Përjeto artistin
që ke brënda
Vetes
Kursi skulpturës

Slide Kurse arti Online
Leksione
Video & Audio
Më shumë info
Slide Kurse për të gjitha Moshat
& të gjitha
Nivelet
Kursi Pikturës
Slide 15 Vjet eksperiencë
në edukim
Artistik
Rreth nesh
Slide Ndiq pasion tënd
zbulo
Ëndrrën­
kursi vizatimit
Slide Përjeto artistin
që ke brënda
Vetes
Kursi skulpturës

Slide Kurse arti Online
Leksione
Video & Audio
Më shumë info
Slide Kurse për të gjitha
Moshat &
Nivelet
Kursi Pikturës
Slide 15 Vjet eksperiencë
në edukim
Artistik

Rreth nesh
Slide Ndiq pasion tënd
zbulo
Ëndrrën­
kursi vizatimit
Slide Përjeto artistin
që ke brënda
Vetes
Kursi skulpturës

mirësevini

Aftësi të testuara
në kohë

Traditë e përcjellë ndër vite
nga një brez tek tjetri

Art Studio Kavalet është një atelie arti profesionale e themeluar në vitin 2005. Filozofija jonë e edukimit artistik është ndërtuar mbi një qasje integruese ndaj artit, duke u dhënë studentëve mundësi të jashtëzakonshme për të zhvilluar aftësinë e tyre krijuese.

Më Shumë Info

mirësevini

Aftësi të testuara në kohë

Traditë e përcjellë ndër vite
nga një brez tek tjetri

Art Studio Kavalet është një atelie arti profesionale e themeluar në vitin 2005.

Më Shumë Info

Kurse Arti në Atelier

Në atelierin tonë ne zgjojmë potencialin krijues tek secili student
që dëshiron të aktivizoj maksimalisht kreativitetin e tij individual në zhanret e arteve vizuale.

Kurse Arti Online

Kurset tona online janë një mundësi e shkëlqyer
për cilindo që preferon të ushtrohet me art në kushtet e shtëpisë

kursi i pikturës

Çdokush mund të mësojë të pikturojë

Piktura është Poezi e Heshtur
e Cila kërkon pak Mister

E vetmja gjë që ju nevojitet për të pikturuar është disa ngjyra, penela dhe pasion për të krijuar. Të gjitha këto i gjeni tek ne, por edhe më shumë. Filloni udhëtimin tuaj të jashtëzakonshëm duke eksploruar pikturën me akrelik.

Më Shumë Info

kursi i pikturës

Çdokush mund të mësojë të pikturojë

Piktura është Poezi e Heshtur
e Cila kërkon pak Mister

E vetmja gjë që ju nevojitet për të pikturuar është disa ngjyra, penela dhe pasion për të krijuar. Të gjitha këto i gjeni tek ne, por edhe më shumë.

Më Shumë Info

kursi i pikturës

Çdokush mund të mësojë të pikturojë

Piktura është Poezi e Heshtur
e Cila kërkon pak Mister

E vetmja gjë që ju nevojitet për të pikturuar është disa ngjyra, penela dhe pasion për të krijuar.

Më Shumë Info

Kurse Arti Online

Kurset tona online janë një mundësi e shkëlqyer
për cilindo që preferon të ushtrohet me art në kushtet e shtëpisë

Pëshëndetje dhe mirësevini në Art Studio Kavalet, me më tepër se 15-vjet eksperiencë në kurset e arteve vizuale, ofron për JU vendin e duhur për të mësuar e zhvillur më tej aftësitë tuaja artistike!

Unë besoj se krijimtaria ka fuqi thelbësore të zgjojë, fuqizojë dhe të transformojë thellë shprehitë tuaja krijuese në fushat e arteve vizuale. Tashmë kurset e artit bëhen gjithmonë e më shumë te aksesueshme në patformën tonë Online. Ju keni gjithçka që ju nevojitet për të ringjallur zjarrin tuaj krijues dhe është kënaqësi për mua t’ju shërbej si udhëzues e inkurajues në këtë rrugëtim artistik.

Regjistrohuni në Kurset Online për të marrë 10% zbritje në të gjitha kurset tona të plota në internet! Gjeni ritmin tuaj perfekt, në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Agron Hasanaj – Pedagogu

Pëshëndetje dhe mirësevini në Art Studio Kavalet, me më teper se 15-vjet eksperiencë në kurset e arteve vizuale ofron për JU vendin e duhur për të mësuar e zhvillur më tej aftësitë tuaja artistike!

Unë besoj se krijimtaria ka fuqi thelbësore të zgjojë, fuqizojë dhe të transformojë thellë shprehitë tuaja krijuese në fushat e arteve vizuale. Tashmë kurset e artit bëhen gjithmonë e më shumë të aksesueshme në patformën tonë Online. Ju keni gjithçka që ju nevojitet për të ringjallur zjarrin tuaj krijues.

Regjistrohuni në Kurset Online për të marrë 10% zbritje në të gjitha kurset tona të plota në internet! Gjeni ritmin tuaj perfekt, në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Agron Hasanaj – Pedagogu

Pëshëndetje dhe mirësevini në Art Studio Kavalet, me më tepër se 15-vjet eksperiencë në kurset e arteve vizuale, ofron për JU vendin e duhur për të mësuar e zhvillur më tej aftësitë tuaja artistike!

Unë besoj se krijimtaria ka fuqi thelbësore të zgjojë, fuqizojë dhe të transformojë thellë shprehitë tuaja krijuese në fushat e arteve vizuale. Tashmë kurset e artit bëhen gjithmonë e më shumë te aksesueshme në patformën tonë Online. Ju keni gjithçka që ju nevojitet për të ringjallur zjarrin tuaj krijues dhe është kënaqësi për mua t’ju shërbej si udhëzues e inkurajues në këtë rrugëtim artistik.

Regjistrohuni në Kurset Online për të marrë 10% zbritje në të gjitha kurset tona të plota në internet! Gjeni ritmin tuaj perfekt, në komoditetin e shtëpisë tuaj.

Agron Hasanaj – Pedagogu

Përshtypje

Çfarë Thonë Studentët Tanë

Kam mësuar shumë gjëra të reja në Art Studio Kavalet, në kujdesin e profesorit i cili më ka ndihmuar pa kufi që të fitoja dhe konkursin në Akademinë e Arteve.

Anxhela Vrekaj

Art Studio Kavalet ka qenë një nga eksperiencat më të bukura dhe më vlerë për sa i përket piktures.

Sara Musha

Studio Kavalet, vendi më i mirë për të mësuar art në Tiranë. Ambient i ngrohtë, plot ngjyra dhe energji pozitive.

Blerta Pançi

Megjithëse kanë kalur 4 vite që frekuentoj kursin e artit, dëshira është akoma e madhe për të vazhduar. Ndjej që jam rritur profesionalisht.

Anja Çuko

Kam mësuar plot gjëra në keto 3-vite qe ndjek kurset e artit tek Studio Kavalet. Aty gjen nje larmi mjetesh per realizimin e punimeve artistike.

Fiona Merepeza

Ne Studio Kavalet mëson të alternosh shumë zhanëre artistike. Pas disa kohësh ke përvojë te pasur për çdo fushë të arteve vizuale.

Era Xinxo

Ne Art Studio Kavalet mëson të sjellësh në jetë pasionin për artin.

Germelinda Musliaj

galeri

Punimet e Studentëve

Shfaq më shumë

aktivitete

Ekspozita & Evente

  • 22 – 29 Maj 2016

Familja Marubi, si pionere e fotografisë shqiptare, ishte frymëzimi i dhjetra studentëve të artit të Studio Kavalet.

  • 24 – 29 Mars 2018

Muza e qyteteve të vjetra Shqipëtare u bë tema dhe inspirimi i produktit artistik në këtë ekspozitë.

  • 25 – 30 Maj 2019

Mitet dhe legjendat, si mbartës spiritual të kaluarës së largët, stimuluan interpretimin artistik të kësaj ekspozite.

aktivitete

Ekspozita & Evente

  • 22 – 29 Maj 2016

Familja Marubi, si pionere e fotografisë shqiptare, ishte frymëzimi i dhjetra studentëve të artit të Studio Kavalet.

  • 24 – 29 Mars 2018

Muza e qyteteve të vjetra Shqipëtare u bë tema dhe inspirimi i produktit artistik në këtë ekspozitë.

  • 25 – 30 Maj 2019

Mitet dhe legjendat, si mbartës spiritual të kaluarës së largët, stimuluan interpretimin artistik të kësaj ekspozite.

Buletini

Abonohuni për risitë e fundit
Thank you for your message. It has been sent.
There was an error trying to send your message. Please try again later.